Remedii / Pentru Slabit

Naturalis KiloSlim Gold x 30 caps.

KiloSlim Gold de la Naturalis este un aliat de nadejde in lupta cu kilogramele in plus. Acesta are in compozitie Glucomannan 100, un ingredient de inalta calitate, conceput in Japonia si patentat in 33 de tari, a carui eficacitate este probata de peste 60 de teste clinice. Este obtinut printr-un proces specializat de purificare, din pudra de radacina de Konjac (Amorphophallus konjac). Glucomannanul este o fibra alimentara solubila, cu o capacitate hidroscopica extraordinara, care, odata ingerata, formeaza in contact cu lichidele o masa mucilaginoasa, marindu-si volumul de peste 200 de ori. In felul acesta iti umple rapid stomacul si grabeste instalarea senzatiei de satietate, pe care o mentine timp de cateva ore. In plus, ajunge nedescompus la nivelul colonului, adica nu aduce calorii. Iar la trecerea sa prin tubul digestiv capteaza, asemenea unui burete, o parte din grasimile pe care le-ati consumat, impiedicand astfel absorbtia lor.

Vezi detalii

Naturalis LipidoSlim x 30 caps.

LipidoSIim de la Naturalis este un supliment alimentar pe baza de crom si extracte din fructe de zmeur, portocal amar si acai, frunze de ceai verde si seminte de guarana. Datorita actiunii sinergice a acestor substante, acesta ajuta la obtinerea siluetei dorinte, prin imbunatatirea metabolismului lipidelor si al carbohidratilor, eliminarea apei din organism, mentinerea constanta a volorilor glicemiei si cresterea capacitatii lipolitice si termogenice, care favorizeaza topirea tesutului adipos. Totodata, LipidoSlim intareste sistemul imunitar si reduce oboseala, ceea ce face ca urmarea unui program de slabit sa fie mai putin epuizanta.

Vezi detalii

Naturalis ApetitSlim x 30 caps.

ApetitSlim de la Naturalis este un supliment alimentar care contine extracte din plante, vitamine si minerale care contribuie la controlul senzatiei de foame, prevenind renuntarea la dieta sanatoasa. Acesta ajuta la scaderea in greutate in greutate si prin eliminarea lichidelor corporale excedentare si sustinerea starii de bine fizice si mentale. In plus, ApetitSlim participa la metabolismul lipidelor, la mentinerea constanta a valorilor glicemiei, reducerea oboselii si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Vezi detalii

Politica de confidentialitate