Remedii / Sistem nervos

Naturalis VizualMax, 30 capsule moi

Pentru a sustine sanatatea ochilor, Naturalis a creat VizualMax, un supliment alimentar special. Acesta are la baza o formula avansata cu 10 substante active cu actiune benefica dovedita asupra sistemului vizual: vitaminele A, B2, C, E, zinc, seleniu, cupru, luteina si zeaxantina din surse naturale, dar si acizi grasi esentiali Omega-3.

Vezi detalii

Naturalis SomnControl, 20 comprimate

Naturalis SomnControl este un supliment alimentar pe baza de Valeriana, Magneziu, Melatonina, L-Triptofan, Mac-californian si Vitamina B6 recomandat persoanelor care au dificultati in a adormi, in perioade de suprasolicitare in urma unui efort fizic sau intelectual intens, precum si persoanelor care lucreaza pe timp de noapte sau care se confrunta cu schimbari de fus orar.
Ingrediente active Naturalis SomnControl

Vezi detalii

Naturalis Mg+ vit.B6 x 50cpr. film

Prin continutul de magneziu si vitamina B6, acest supliment alimentar de la Naturalis contribuie la mentinerea sanatatii psihice, functionarea normala a sistemului nervos, reducerea oboselii si a extenuarii. Ajuta la functionarea sistemului imunitar, reglarea activitatii hormonale si la metabolismul energetic normal. Magneziul participa la functionarea corecta a sistemului muscular si osos, la sanatatea dintilor si sustine procesul de diviziune celulara. Produsul are un gust placut de mandarina.
Ingrediente active Naturalis Mg+ vit.B6

Vezi detalii

Naturalis Mg+ Vit. B6 x 20 compr. eff.

Prin continutul optim de magneziu si vitamina B6, suplimentul alimentar Naturalis Magneziu plus Vitamina B6 contribuie la mentinerea sanatatii psihice, functionarea normala a sistemului nervos, reducerea oboselii si a extenuarii.

Vezi detalii

Naturalis StresControl 20 comprimate

StresControl de la Naturalis este un supliment alimentar recomandat pentru imbunatatirea capacitatii organismului de a se adapta la stres. Acesta reuneste, intr-o singura formula, extract de valeriana, extract de sunatoare, magneziu si vitamina B6, ingrediente cu efecte benefice asupra functionarii sistemului nervos.

Vezi detalii