fbpx

Formula completa pentru sanatatea picioarelor

Click pe meniu. Avem pentru tine peste 100 de suplimente alimentare si cosmetice!

Kilogramele in plus, sedentarismul sau statul prelungit in picioare, fenomene tot mai prezente in societatea de azi, sunt o mare provocare pentru sistemul venos. De altfel, se numara printre principalii factori care, alaturi de mostenirea genetica, aduc in viata noastra disconfortul cauzat de o circulatie venoasa deficitara: senzatie de greutate la nivelul picioarelor, furnicaturi, oboseala, umflaturi si chiar durere.

O problema frecventa

La nivel mondial, 10-33% dintre femeile adulte si 10-20% dintre barbati sufera de insuficienta venoasa cronica. In statele europene, prevalenta este chiar mai mare, de 20 pana la 50%, pe cand in Romania, conform datelor recente, aceasta se situeaza in jurul valorii de 32%. Deoarece, in stadiile avansate, boala implica o afectare semnificativa a calitatii vietii, simptomele ei nu trebuie ignorate. Dimpotriva, trebuie luate masuri neintarziat pentru a-i preveni evolutia.

Tandemul Diolex

Pe langa corectarea stilului de viata, pentru ameliorarea simptomelor si semnelor instalate ca rezultat al alterarilor structurale si functionale ale venelor, ghidurile medicale actuale recomanda asocierea tratamentului sistemic cu diosmina si hesperidina cu tratamentul topic. Este exact ceea ce propune Naturalis prin cele doua produse Diolex, supliment alimentar + gel.

  Disponibil la

  Aplicat prin masaj usor la nivelul gambelor, produsul contribuie la imbunatatirea tonicitatii vasculare, corecteaza roseata locala, revigoreaza picioarele obosite, oferind o senzatie placuta de racorire, hidrateaza si calmeaza pielea. Toate acestea datorita actiunii celor patru ingrediente bioactive pe care le contine: microalga Porphyridium Cruentum, extractul de castan salbatic, mentolul si uleiul de eucalipt.

  Eficienta confirmata clinic in cazul tratamentului picioarelor grele

  Utilizarea topica a Porphyridium cruentum, principalul ingredient activ din Diolex gel, conduce la scaderea senzatiei de picioare grele, imbunatatind tonicitatea vasculara. Demonstreaza acest lucru rezultatele studiului care a evaluat in vivo efectul anti-picioare grele al acestei substante active. Cercetarea a fost realizata pe un grup de 22 de persoane care au aplicat o crema cu 1% din mediu de cultura exsudat de Porphyridium cruentum (forma de pulbere) pe o zona specifica de pe picioare, de doua ori pe zi, timp de 28 de zile.

  Analizarea cu Laser Doppler® bazat pe efectul Doppler optic a relevat ca mediul de cultura exsudat de Porphyridium cruentum a indus constrictia microvaselor dilatate responsabile de senzatia de greutate a picioarelor. Si studiul autoevaluarii a pus in evidenta efectele benefice, peste 70% dintre voluntari spunand ca au simtit o diminuare a senzatiei de picioare obosite si picioare grele. Pentru o eficienta crescuta, optati pentru utilizarea concomitenta a Diolex comprimate si Diolex gel.

  Ti-a placut acest articol? Distribuie-l pe: