Povestea Naturalis

Povestea brandului Naturalis a inceput din 2005, din dorinta de a oferi pacientilor suplimente alimentare si cosmetice de calitate, care sa ii ajute sa fie sanatosi, sa aiba un organism puternic si sa se bucure de viata. Fabricile selectionate lucreaza cu cele mai bune ingrediente pe care natura ni le poate oferi, iar fiecare produs Naturalis este creat la cele mai inalte standarde europene.

In toti acesti ani am dezvoltat, alaturi de cercetatori, categorii noi de produse pentru toate varstele si nevoile pacientilor. Acum, cand ne uitam in urma, realizam cu mandrie ca munca depusa in acesti ani a fost rasplatita prin increderea primita de la milioane de romani.

Povestea brandului Naturalis, marca 100% romaneasca, dezvoltata de Fildas Trading, a inceput si a continuat alaturi de farmaciile Catena, un brand-simbol al industriei farmaceutice din tara noastra. Au fost ani in care am invatat in permanenta sa fim mai buni, sa oferim produse competitive ca pret, eficiente si care sa satisfaca si cei mai pretentiosi consumatori. Toate aceste lucruri, alaturi de Catena.

Produsele Naturalis sunt disponibile in farmaciile  din intreaga tara, dar si online pe www.springfarma.com

Pentru ca punem accent pe calitate, pe siteul nostru puteti gasi acum, pe langa produsele Naturalis, si produse ale brandurilor Assista si Benesio, parteneri de incredere ai Naturalis.

Viziunea noastra

Marca 100% romaneasca, dezvoltata de Fildas, Naturalis defineste conceptul de nutritie si ingrijire naturala. Gama complexa si variata de suplimente alimentare si produse cosmetice pe care o dezvoltam continuu vine sa raspunda tintit nevoilor specifice omului modern – de la suplinirea lipsei micronutrientilor esentiali din alimentatia zilnica si intarirea imunitatii, combaterea stresului si sustinerea sistemului cardiovascular, imbunatatirea functiei digestive sau protejarea articulatiilor, la scaderea in greutate si mentinerea tineretii si frumusetii pielii.

Suntem responsabili social

Identitificam si valorificam oportunitati unice pentru a creste gradul de constientizare a importantei comportamentelor preventive si a adoptarii obiceiurilor sanatoase. Stabilim repere si oferim solutii, astfel incat un numar tot mai mare de oameni sa poata duce o viata activa, de care sa se bucure la nivel maxim in toate etapele ei.

Ne respectam angajamentele

Suntem preocupati sa asiguram o calitate superioara, constanta si controlata a substantelor active din compozitia produselor noastre, intrucat vrem ca acestea sa aiba mereu aceeasi eficienta sporita. Tocmai de aceea, suplimentele Naturalis contin extracte naturale standardizate, cea mai inalta forma de procesare a plantelor, cu beneficii terapeutice studiate. In plus, suplimentele Naturalis sunt produse intr-o unitate care detine certificare GMP (Good Manufacturing Practice), ceea ce inseamna ca acestea sunt fabricate in conformitate cu standarde internationale de calitate si siguranta.

Certificari