Parteneri Naturalis

Pentru ca punem accent pe calitate, pe siteul nostru puteti gasi acum, pe langa produsele Naturalis, si produse ale brandurilor Assista si Benesio, parteneri de incredere ai Naturalis. Astfel, acum aveti acces la si mai multe suplimente alimentare, dispozitive medicale si cosmetice pentru toate varstele si necesitatile. Assista si Benesio reprezinta doua branduri cu o crestere importanta in popularitate, dovedita si de premiile castigate de produsele flagship (sau reformulat de produsele cele mai populare).
 
Benesio exprima sanatate, frumusete, vitalitate, echilibru, liniste interioare, dar si armonie, iar produsele brandului Benesio va ajuta sa aduceti in viata voastra aceasta stare de bine.  
 
Nutraceuticele de inalta calitate Benesio se remarca prin:
  • Formule complexe, stabilite alaturi de profesionisti din domeniul sanatatii
  • Ingrediente de calitate superioara, cu studii clinice
  • Dozaje optime pentru facilita utilizarea produselor
Unul dintre produsele cele mai apreciate este Tonico Forte, care a si castigat premiul Votat Produsul anului 2021 in categoria Suplimente Alimentare-Tonice Generale.

Produsele Benesio sunt disponibile in farmaciile  din intreaga tara, dar si online pe www.springfarma.com

Assista este un brand intr-o permanenta crestere, construit pentru a satisfice nevoile şi dorinţele clienţilor noştri. Profesionalismul, calitatea produselor sunt valorile Assista, dupa care acest brand se ghideaza zi de zi.
 
  • Dispozitive medicale si cosmetice, de inalta calitate
  • Produse noi, eficiente, bazate pe tehnologii moderne
  • Un excelent raport calitate-pret
Unul dintre produsele de top ale Assista este ProctoRapid, castigator al premiului Votat Produsul Anului® 2021, in categoria Antihemoroidale.

Produsele Assista sunt disponibile in farmaciile  din intreaga tara, dar si online pe www.springfarma.com