fbpx

NeuroAlfa reduce senzatia de amorteala si sustine concentrarea

Portofoliul Benesio s-a marit cu un nou produs, dedicat protectiei celulelor impotriva stresului oxidativ. Cel mai nou produs Benesio se numeste NeuroAlfa si are o compozitie complexa formata din 9 vitamine (E, D3, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12) si minerale, care ajuta la imbunatatirea memoriei si a sistemului nervos periferic.

Capsulele de NeuroAlfa ajuta la reducerea simptomelor provocate de artrita reumatoida, a diabetului zaharat, a steatozei hepatice, a migrenei si a bolilor neurodegenerative. Produsul sustine producerea de energie in mitocondriile celulelor, imbunatateste sensibilitatea la insulina si capacitatea de mobilizare a glucozei.

Administrarea a doua capsule pe zi din cel mai nou produs Benesio, contribuie la metabolismul carbohidratilor si al aminoacizilor, intareste imunitatea, reduce inflamatia din organsim, reface functiile hepatice, adjuvant in tratamentul glosodiniei (sindromul “gurii care arde”) si sustine recuperarea in cazul accidentului vascular cerebral.

Multiple beneficii oferite de Benesio NeuroAlfa pentru organism

Vitamina E, vitamina B2 si seleniul contribuie la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ. Vitamina D și acidul folic joaca un rol important in procesul de diviziune celulara, pe cand vitaminele B1, B2, B3, B5, B6 si B12 contribuie la metabolismul energetic normal.

Totodata, vitaminele B1, B2, B3, B6 si B12 ajuta la functionarea normala a sistemului nervos, contribuind la mentinerea sanatatii psihice. Mai mult, complexul de B-uri ajuta la reducerea oboselii si starii de epuizare. Vitamina B6 ajuta la reglarea activitatii hormonale, B9 contribuie la sinteza normala a aminoacizilor, iar B5 sustine performanta mentala.

Cromul, pe de alta parte, participa la metabolismul normal al macronutrientilor si contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange.

Rolurile acizilor gamma-linolenic si alfa-lipoic din compozitia lui Benesio NeuroAlfa

1.     Acidul gamma-linolenic (GLA)

Acidul gamma-linolenic (GLA) este un acid gras esential Omega -6 polinesaturat, precursor al componentelor membranei celulare, cu rol protector, antiinflamator si antioxidant la nivel de ADN. Acesta se gaseste, in principal, in uleiurile vegetale si este recomandat pentru ameliorarea alergiilor, reducerea inflamatiilor cauzate de dermatita atopica, dar si pentru ameliorarea simptomelor asociate artritei reumatoide.

2.     Acidul alfa-lipoic (ALA)

Acidul alfa-lipoic este un acid gras natural produs de corpul uman. Acesta are potential antioxidant si face parte din componenta unor complexe enzimatice importante, precum biocatalizatorii necesari reglarii metabolismului energetic, mai ales a celui glucidic. Acidul alfa-lipoic (acid tioctic) este un cofactor enzimatic important in ciclul Krebs, un proces metabolic utilizat de celula pentru a produce energie. Asadar, principalul sau rol este de a converti zaharul din sange (glucoza) in energie folosind oxigenul, printr-un proces cunoscut sub denumirea de metabolism aerob. Totodata, este utilizat ca antioxidant, pentru neutralizarea radicalilor liberi.

Autor: Bettina Cristea

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l pe: