Remedii Naturalis

Naturalis CarcelRelax Crema x 100 ml

CarcelRelax contribuie la functionarea normala a sistemului muscular, fiind o alternativa topica la baile cu sare Epsom, un compus mineral, natural, pur, de magneziu si sulfat.

Vezi detalii

Naturalis SinuStop x 30 compr. film.

Naturalis SinuStop este un supliment alimentar care contribuie la sustinerea sanatatii si buna functionare a tractului respirator superior. Acesta are la baza o formula complexa, ce reuneste extracte din 8 plante medicinale cu proprietati extraordinare: floare de Ciubotica-cucului, radacina de Ghintura-galbena, floare de Lumanarica, floare de Soc, floare de Verbina, Andrographis Paniculata, Cimbru-de-cultura, floare de Tei.

Vezi detalii

Naturalis Imunovit gummy x 30 jeleuri

Pentru ca exista momente speciale in care imunitatea copilului trebuie sustinuta, Naturalis a creat Imunovit. Sub forma de jeleuri delicioase, cu aroma naturala de portocala, acest supliment alimentar cu un continut echilibrat de vitamina C si zinc ajuta la buna functionare a sistemului imunitar, astfel incat starea de sanatate a micutului sa fie mentinuta.

Vezi detalii

Naturalis BronhoSuport 7 plante+miere, 100 ml

Naturalis BronhoSuport 7 plante+miere este un supliment alimentar, sub forma de sirop, cu rol antitusiv. Acesta sustine sanatatea si buna functionare a sistemului respirator, protejeaza mucoasa bronsica si ajuta la obtinerea confortului respirator, datorita extractelor din cele 7 plante pe care le contine: extracte de muguri de Pin, Scai-vanat, frunze de Patlagina, flori de Tei, flori de Soc, fructe de Maces si Cimbrisor.

Vezi detalii

Naturalis ImunoSuport Forte, 30 tablete

ImunoSuport Forte este un supliment alimentar care contribuie la buna functionare a sistemului imunitar, ajutand la intarirea organismului. Contine o combinatie echilibrata de vitamina C, vitamna D si zinc, care actioneaza sinergic, stimuland imunitatea organismului. ImunoSuport Forte utilizeaza o tehnologie speciala de eliberare prelungita si treptata a ingredientelor active, astfel incat organismul sa le poata utiliza cat mai eficient.

Vezi detalii

Naturalis ViroProtect Rapid, 10 plicuri

ViroProtectRapid este un supliment alimentar, cu rol in sustinerea sanatatii sistemului respirator si a sistemului imunitar, cu gust delicios de zmeura. Are in compozitie o combinatie de 9 ingrediente active speciale, cu rol in mentinerea sanatatii organismului: seleniu, zinc, vitaminele C si D, rutin si extracte de Lumanarica, Soc, Pelargonium sidoides, salcie-alba.

Vezi detalii

Naturalis Calcifix sirop, 200 ml

Naturalis Calcifix este un supliment alimentar, sub forma de sirop cu gust delicios de lamaie si portocala, avand la baza un complex important de nutrienti cu rol benefic in mentinerea sanatatii. Contine combinatia optima de calciu, magneziu, zinc si vitamin D3 care actioneaza sinergic pentru a sustine dezvoltarea armonioasa a copiilor si adolescentilor, dar si buna functionare a sistemelor muscular si osos a adultilor.

Vezi detalii

Naturalis Acadea Bombovit Multi, 6g x 1 acadea

Supliment alimentar sub forma de acadea, Bombovit Multi de la Naturalis are la baza o formula complexa ce asigura un plus de vitamine si minerale organismului in dezvoltare al copiilor.

Vezi detalii

Naturalis Acadea Bombovit de Calatorie, 6 g x 1 acadea

Bombovit de Calatorie de la Naturalis este un supliment alimentar cu extract din radacina de ghimbir si extract de frunze de menta, sub forma de acadea, recomandat atat copiilor, cat si adultilor pentru eliminarea disconfortului creat de raul de miscare (de mare, masina, rotatie) sau de altitudine.

Vezi detalii

Naturalis GlucoSuport

GlucoSuport de la Naturalis este un supliment alimentar care contribuie la mentinerea glicemiei in limite normale.

Vezi detalii

Politica de confidentialitate