Remedii Naturalis

Naturalis ArtroSuport gel emulsionat, 100 g

Produs cu aplicare topica, ArtroSuport sub forma de gel emulsionat a fost conceput pentru a ameliora durererea si rigiditatea musculara locala. Datorita substantelor active din compozitie, destinde musculatura incordata si contractata si calmeaza durerea acuta de origine reumatica, prin producerea unui efect intens de incalzire la nivelul zonei afectate.

Vezi detalii

Naturalis Calciu lactic 50 comprimate

Calciul are un rol esential in sustinerea sanatatii. Este necesar pentru mentinerea sanatatii dintilor si a sistemului osos. Totodata, contribuie la o neurotransmisie normala si la functionarea optima a sistemelelor nervos si muscular. De asemenea, contribuie la procesul de diviziune si de diferentiere celulara si la coagularea normala a sangelui.

Vezi detalii

Naturalis CarcelRelax, 30 comprimate filmate

Naturalis CarcelRelax este un supliment alimentar destinat persoanelor care se confrunta adesea cu disconfortul cauzat de carcei. Acesta contribuie la functionarea normala a sistemului muscular, datorita combinatiei de potasiu, magneziu, vitaminele B6 si E.

Vezi detalii

Naturalis CarcelRelax Crema x 100 ml

CarcelRelax contribuie la functionarea normala a sistemului muscular, fiind o alternativa topica la baile cu sare Epsom, un compus mineral, natural, pur, de magneziu si sulfat.
CarcelRelax poate fi folosit pentru masaj dupa sport sau dupa exercitii fizice, dar si in caz de tensiune musculara. CarcelRelax relaxeaza tesuturile si stimuleaza circulatia sangelui la nivel local. Masajul local cu CarcelRelax ajuta la diminuarea carceilor si a crampelor musculare.
Ingrediente active Naturalis CarcelRelax Crema 100 ml

Vezi detalii

Naturalis SinuStop x 30 compr. film.

Naturalis SinuStop este un supliment alimentar care contribuie la sustinerea sanatatii si buna functionare a tractului respirator superior.
Ingrediente active

Vezi detalii

Naturalis Imunovit gummy x 30 jeleuri

Pentru ca exista momente speciale in care imunitatea copilului trebuie sustinuta, Naturalis a creat Imunovit. Sub forma de jeleuri delicioase, cu aroma naturala de portocala, acest supliment alimentar cu un continut echilibrat de vitamina C si zinc ajuta la buna functionare a sistemului imunitar, astfel incat starea de sanatate a micutului sa fie mentinuta.
Ingrediente active

Vezi detalii

Politica de confidentialitate