Remedii Naturalis

Naturalis CarcelRelax, 30 comprimate filmate

Naturalis CarcelRelax este un supliment alimentar destinat persoanelor care se confrunta adesea cu disconfortul cauzat de carcei. Acesta contribuie la functionarea normala a sistemului muscular, datorita combinatiei de potasiu, magneziu, vitaminele B6 si E.

Vezi detalii

Naturalis CarcelRelax Crema x 100 ml

CarcelRelax contribuie la functionarea normala a sistemului muscular, fiind o alternativa topica la baile cu sare Epsom, un compus mineral, natural, pur, de magneziu si sulfat.
CarcelRelax poate fi folosit pentru masaj dupa sport sau dupa exercitii fizice, dar si in caz de tensiune musculara. CarcelRelax relaxeaza tesuturile si stimuleaza circulatia sangelui la nivel local. Masajul local cu CarcelRelax ajuta la diminuarea carceilor si a crampelor musculare.
Ingrediente active Naturalis CarcelRelax Crema 100 ml

Vezi detalii

Naturalis SinuStop x 30 compr. film.

Naturalis SinuStop este un supliment alimentar care contribuie la sustinerea sanatatii si buna functionare a tractului respirator superior.
Ingrediente active

Vezi detalii

Naturalis Imunovit gummy x 30 jeleuri

Pentru ca exista momente speciale in care imunitatea copilului trebuie sustinuta, Naturalis a creat Imunovit. Sub forma de jeleuri delicioase, cu aroma naturala de portocala, acest supliment alimentar cu un continut echilibrat de vitamina C si zinc ajuta la buna functionare a sistemului imunitar, astfel incat starea de sanatate a micutului sa fie mentinuta.
Ingrediente active

Vezi detalii

Naturalis BronhoSuport 7 plante+miere, 100 ml

Naturalis BronhoSuport 7 plante+miere este un supliment alimentar, sub forma de sirop, cu rol antitusiv. Acesta sustine sanatatea si buna functionare a sistemului respirator, protejeaza mucoasa bronsica si ajuta la obtinerea confortului respirator, datorita extractelor din cele 7 plante pe care le contine.
Ingrediente active

Vezi detalii

Naturalis ImunoSuport Forte, 30 tablete

ImunoSuport Forte este un supliment alimentar care contribuie la buna functionare a sistemului imunitar, ajutand la intarirea organismului.
Ingrediente active

Vezi detalii

Naturalis ViroProtect Rapid, 10 plicuri

ViroProtect Rapid este un supliment alimentar, cu rol in sustinerea sanatatii sistemului respirator si a sistemului imunitar, cu gust delicios de zmeura.
Ingrediente active

Vezi detalii

Naturalis Calcifix sirop, 200 ml

Naturalis Calcifix este un supliment alimentar, sub forma de sirop cu gust delicios de lamaie si portocala, avand la baza un complex important de nutrienti cu rol benefic in mentinerea sanatatii.
Ingrediente active

Vezi detalii

Naturalis Acadea Bombovit Multi, 6g x 1 acadea

Supliment alimentar sub forma de acadea, Bombovit Multi de la Naturalis are la baza o formula complexa ce asigura un plus de vitamine si minerale organismului in dezvoltare al copiilor.
Ingrediente active Naturalis Bombovit Multi

Vezi detalii

Naturalis Acadea Bombovit de Calatorie, 6 g x 1 acadea

Bombovit de Calatorie de la Naturalis este un supliment alimentar, sub forma de acadea, recomandat atat copiilor, cat si adultilor, pentru eliminarea disconfortului creat de raul de miscare (de mare, masina, rotatie) sau de altitudine. Raul de miscare apare indeosebi la copii, deoarece centrul echilibrului, localizat la nivelul urechii, este imatur si, prin urmare, starea de rau se instaleaza cu usurinta, aparand greata si voma.
Ingrediente active

Vezi detalii

Politica de confidentialitate