Remedii / Imunitate

Naturalis Imunovit gummy x 30 jeleuri

Pentru ca exista momente speciale in care imunitatea copilului trebuie sustinuta, Naturalis a creat Imunovit. Sub forma de jeleuri delicioase, cu aroma naturala de portocala, acest supliment alimentar cu un continut echilibrat de vitamina C si zinc ajuta la buna functionare a sistemului imunitar, astfel incat starea de sanatate a micutului sa fie mentinuta.

Vezi detalii

Naturalis ImunoSuport Forte, 30 tablete

ImunoSuport Forte este un supliment alimentar care contribuie la buna functionare a sistemului imunitar, ajutand la intarirea organismului. Contine o combinatie echilibrata de vitamina C, vitamna D si zinc, care actioneaza sinergic, stimuland imunitatea organismului. ImunoSuport Forte utilizeaza o tehnologie speciala de eliberare prelungita si treptata a ingredientelor active, astfel incat organismul sa le poata utiliza cat mai eficient.

Vezi detalii

Naturalis Vitamina D3 2000 UI, 30 comprimate

Naturalis Vitamina D3 2000 UI este un supliment alimentar pe baza de vitamina D3, esential pentru mentinerea sanatatii oaselor si dintilor si pentru buna functionare a sistemului imunitar.

Vezi detalii

Naturalis Vitamina C 180mg x 20cps.

Vitamina C (acidul ascorbic) contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos, a vaselor de sange, a ligamentelor, a gingiilor, a pielii si a dintilor. Vitamina C ajuta la functionarea normala a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii psihice, la functionarea normala a sistemului imunitar, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. De asemenea, participa la metabolismul energetic normal, la regenerarea formei reduse a vitaminei E si creste absorbtia fierului.

Vezi detalii

Naturalis Vitamina C 1000 mg + Zinc x 20 compr. eff.

Suplimentul alimentar Naturalis Vitamina C 1000 plus Zinc ajuta la mentinerea functionarii corespunzatoare a sistemului nervos si imunitar. Produsul favorizeaza reducerea oboselii si a extenuarii, precum si ameliorarea starii psihice. Vitamina C sustine productia de colagen, contribuind la functionarea corespunzatoare a ligamentelor, vaselor de sange, sistemului osos si pielii. Vitamina C este un antioxidant puternic, ce ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la metabolismul energetic normal. Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si ajuta la mentinerea sanatatii pielii, parului si unghiilor.

Vezi detalii

Politica de confidentialitate