Remedii / Sistem digestiv

Naturalis BilActiv Anghinare, 30 comprimate

Pentru buna functionare a ficatului si a intregului sistem digestiv, Naturalis a creat un nou supliment alimentar: BilActiv Anghinare.
Ingrediente active

Vezi detalii

Naturalis Gastrocalmin x 30 cpr. mast

Gastrocalmin de la Naturalis este un supliment alimentar sub forma de comprimate masticabile cu gust de menta, pe baza de saruri de calciu si magneziu, extracte de musetel si lemn-dulce care ajuta la mentinerea confortului digestiv la persoanele cu sensibilitate digestiva. Produsul este recomandat si in cazul starilor provocate de cresterea aciditatii gastrice, dar si in urma exceselor alimentare. Are un gust placut de menta si nu contine zahar.
Ingrediente active Naturalis Gastrocalmin

Vezi detalii

Naturalis Carboment x 30 caps

Supliment alimentar 100% natural, pe baza de carbune medicinal si extract de frunze de menta, Carboment de la Naturalis contribuie la reducerea disconfortului abdominal dupa consumul de alimente. Are efect detoxifiant dovedit clinic, capteaza si elimina substantele toxice de la nivelul intestinului. De asemenea, calmeaza crampele, avand o capacitate mare de absorbtie a gazelor intestinale. Totodata, ajuta la mentinerea echilibrului microflorei intestinale, amelioreaza simptomele diareice, protejeaza mucoasa intestinala si reduce aciditatea gastrica. Poate fi administrat in siguranta si copiilor, dupa varsta de patru ani. Este porivit si pentru vegetarieni sau vegani.

Vezi detalii

Naturalis Efi-Digest x 20cpr. film.

Efi-Digest este un supliment alimentar pe baza de pancreatina, recomandat pentru prevenirea si combaterea tulburarilor digestive cauzate de excesul culinar. Pancreatina din compozitia Efi-Digest este de origine animala, fiind obtinuta in conditii controlate, din pancreas de porc sau vita. Aceasta este similara pancreatinei umane si contine proteaze, lipaza, amilaza, enzime care sustin procesul natural de digestie, imbunatatind absorbtia substantelor nutritive. Produsul se adreseaza persoanelor cu probleme digestive si sedentare, fiind util in digestia unui exces de alimente bogate in proteine si grasimi.
Ingrediente active Naturalis Efi-Digest

Vezi detalii

Naturalis LaxaNatur x 20cps.

LaxaNatur de la Naturalis este un supliment alimentar recomandat in caz de constipatie acuta si cronica, intrucat ajuta la stimularea tranzitului intestinal si mentinerea tonicitatii fiziologice a tractului digestiv.

Vezi detalii

Naturalis FibroProtect 20 plic

FibroProtect este un produs natural, obtinut din semintele de Plantago ovata (Psyllium husk), planta originara din India si utilizata de mii de ani in medicina traditionala, cu rezultate extraordinare. Coaja de seminte de Psylliurn reprezinta cea mai bogata sursa naturala de fibre alimentare (cca 85%, din care peste 70% solubile). FibroProtect contribuie la functionarea normala a tranzitului intestinal si asigura detoxifierea fiziologica a organisrnului. Datorita capacitatii deosebite de retinere a apei, fibrele din acest produs confera rapid senzatie de satietate, cu un aport de calorii neglijabil, putand fi astfel recomandat si in curele de slabire.
Ingrediente active Naturalis FibroProtect

Vezi detalii