Remedii / Sistem osteoarticular

Naturalis CarcelRelax Crema x 100 ml

CarcelRelax contribuie la functionarea normala a sistemului muscular, fiind o alternativa topica la baile cu sare Epsom, un compus mineral, natural, pur, de magneziu si sulfat.

Vezi detalii

Naturalis Calcifix sirop, 200 ml

Naturalis Calcifix este un supliment alimentar, sub forma de sirop cu gust delicios de lamaie si portocala, avand la baza un complex important de nutrienti cu rol benefic in mentinerea sanatatii. Contine combinatia optima de calciu, magneziu, zinc si vitamina D3 care actioneaza sinergic pentru a sustine dezvoltarea armonioasa a copiilor si adolescentilor, dar si buna functionare a sistemelor muscular si osos a adultilor.

Vezi detalii

Naturalis Ca+D3 Forte x 30cpr.

Naturalis Calciu cu Vitamina D3 Complex Forte este un supliment alimentar care asigura necesarul de calciu in organism atat pentru adulti, cat si pentru copii. Calciul este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor, contribuie la buna functionare a sistemului muscular, la coagularea normala a sangelui si la metabolismul energetic normal. Vitamina D contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange, la sustinerea sanatatii sistemului osos si la mentinerea functiei normale a sistemului muscular.

Vezi detalii

Naturalis Ca+Mg+Zn x 20cpr. film.

Calciul este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor, pentru functionarea normala a sistemului muscular si a enzimelor digestive. Magneziul contribuie la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului nervos, la reducerea oboselii si extenuarii, la sinteza normala a proteinelor, la mentinerea sanatatii psihice si la echilibrul electrolitic. Zincul participa la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la sinteza normala de ADN, la buna functionare a sistemului imunitar si la mentinerea sanatatii ochilor. De asemenea, contribuie la reglarea concentratiilor de testosteron din sange, la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale.

Vezi detalii

Naturalis OsteoSuport Forte x 30 compr. film.

OsteoSuport Forte de la Naturalis este un supliment alimentar conceput sa ajute la remineralizarea si reconstructia osoasa, reunind intr-o singura formula calciu, magneziu, zinc, mangan, vitamina K2 si vitamina D3 – minerale. Aceste minerale, oligoelemente si vitamine indispensabile mentinerii sanatatii sistemului osos actioneaza sinergic pentru obtinerea unor rezultate optime, contribuind la prevenirea pierderii de masa osoasa si reducerea riscului aparitiei fracturilor osteoporotice. De asemenea, acestea stimuleaza sistemul imunitar, protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ, promoveaza functia normala a sistemului muscular si mentinerea sanatatii dintilor.

Vezi detalii

Naturalis Ca + Vit. D x 20 compr. eff.

Calciu cu vitamina D de la Naturalis este un produs care ajuta la sanatatea sistemului osos si asigura un important aport de calciu organismului. Calciul este foarte important in mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor. Ajuta la functionarea corecta a muschilor, mentinerea unei bune neurotransmisii si la buna functionare a enzimelor digestive. Contribuie la coagularea normala a sangelui si la metabolismul energetic. Calciul ia parte la procesul de diviziune si specializare celulara. Vitamina D contribuie, de asemenea, la mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor si ajuta la functionarea corespunzatoare a sistemului imunitar.

Vezi detalii

Naturalis Ca+Mg+Zn + Vit. D x 20 compr. eff.

Calciu Magneziu Zinc si Vitamina D de la Naturalis reuneste principalele elemente in sprijinul sanatatii oaselor si dintilor, pielii si parului, precum si in functionarea optima a sistemelor imunitar si nervos. Calciul este foarteimportant pentru sanatatea oaselor si a dintilor. Ajuta la functionarea corecta a muschilor, mentinerea unei bune neurotransmisii si a functionarii enzimelor digestive. Magneziul contribuie la reducerea oboselii si ajuta la mentinerea functiei psihologice. Zincul contribuie la sanatatea pielii, parului si a unghiilor. Vitamina D ajuta la mentinerea functiei corespunzatoare a sistemului imunitar.

Vezi detalii

Naturalis ArtroSuport Forte 60 cps.

Produs inovator, ArtroSuport Forte de al Naturalis ajuta la fortificarea articulatiilor si ameliorarea simptomelor osteoartritei. Reuneste intr-o forma concentrata ingrediente ce au facut obiectul a numeroase studii clinice ce le valideaza eficienta.

Vezi detalii

Politica de confidentialitate