Remedii / Sistem respirator

Naturalis SinuStop x 30 compr. film.

Naturalis SinuStop este un supliment alimentar care contribuie la sustinerea sanatatii si buna functionare a tractului respirator superior. Acesta are la baza o formula complexa, ce reuneste extracte din 8 plante medicinale cu proprietati extraordinare: floare de Ciubotica-cucului, radacina de Ghintura-galbena, floare de Lumanarica, floare de Soc, floare de Verbina, Andrographis Paniculata, Cimbru-de-cultura, floare de Tei.

Vezi detalii

Naturalis BronhoSuport 7 plante+miere, 100 ml

Naturalis BronhoSuport 7 plante+miere este un supliment alimentar, sub forma de sirop, cu rol antitusiv. Acesta sustine sanatatea si buna functionare a sistemului respirator, protejeaza mucoasa bronsica si ajuta la obtinerea confortului respirator, datorita extractelor din cele 7 plante pe care le contine: extracte de muguri de Pin, Scai-vanat, frunze de Patlagina, flori de Tei, flori de Soc, fructe de Maces si Cimbrisor.

Vezi detalii

Naturalis ViroProtect Rapid, 10 plicuri

ViroProtectRapid este un supliment alimentar, cu rol in sustinerea sanatatii sistemului respirator si a sistemului imunitar, cu gust delicios de zmeura. Are in compozitie o combinatie de 9 ingrediente active speciale, cu rol in mentinerea sanatatii organismului: seleniu, zinc, vitaminele C si D, rutin si extracte de Lumanarica, Soc, Pelargonium sidoides, salcie-alba.

Vezi detalii

Naturalis Septocalmin Forte, 24 drajeuri

Sub forma de drajeuri de supt, fara zahar, Septocalmin Forte este un supliment alimentar special conceput pentru a calma gatul iritat. Are la baza o combinatie unica de 8 substante bioactive care, potentandu-se reciproc, asigura o ameliorare rapida a suparatoarelor dureri de gat. Acestea sunt un simptom frecvent intalnit in faringita, a carei cauza este de cele mai multe ori o infectie virala, raceala sau gripa.

Vezi detalii

Naturalis Acadea Bombovit impotriva durerilor in gat, 6 g x 1 acadea

Sub forma de acadea delicioasa, Bombovit de la Naturalis reprezinta o solutie naturala optima pentru ameliorarea disconfortului, calmarea si protectia mucoasei gatului, laringelui si gurii, in cazul gripelor, racelilor, cat si preventia acestora pe durata sezonului rece. Are o compozitie complexa cu vitaminte si extracte din plante medicinale, care ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar.

Vezi detalii

Naturalis BronhoSuport 100 ml

Naturalis BrohnoSuport este un sirop antitusiv, expectorant calmant si protector al mucoasei bronsice. Asocierea substantelor bioactive din extractul de patlagina si din tincturile de cimbru de cultura, ciubotica cucului, grindelia si tal de lichen de piatra cu mierea poliflora are efect benefic asupra sanatatii sistemului respirator. Nu contine zahar.

Vezi detalii

Politica de confidentialitate