Remedii / Sistem respirator

Septocalmin Islandica, 24 drajeuri

Septocalmin Islandica este un supliment care protejeaza mucoasa orala si faringiana. Datorita extractului de Cetraria islandica are un efect calmant si placut asupra gatului, faringelui si corzilor vocale, ajutand la combaterea tusei. Afectarea corzilor vocale sensibile este semnalata de prezenta raguselii. Talul de Cetraria islandica contine cantitati mari de mucilagii hidrosolubile care acopera, protejeaza si hidrateaza mucoasa bucala si pe cea a gatului.

Vezi detalii

Naturalis SinuStop x 30 compr. film.

Naturalis SinuStop este un supliment alimentar care contribuie la sustinerea sanatatii si buna functionare a tractului respirator superior.
Ingrediente active

Vezi detalii

Naturalis BronhoSuport 7 plante+miere, 100 ml

Naturalis BronhoSuport 7 plante+miere este un supliment alimentar, sub forma de sirop, cu rol antitusiv. Acesta sustine sanatatea si buna functionare a sistemului respirator, protejeaza mucoasa bronsica si ajuta la obtinerea confortului respirator, datorita extractelor din cele 7 plante pe care le contine.
Ingrediente active

Vezi detalii

Naturalis ViroProtect Rapid, 10 plicuri

ViroProtect Rapid este un supliment alimentar, cu rol in sustinerea sanatatii sistemului respirator si a sistemului imunitar, cu gust delicios de zmeura.
Ingrediente active

Vezi detalii

Naturalis Septocalmin Forte, 24 drajeuri

Sub forma de drajeuri de supt, fara zahar, Septocalmin Forte este un supliment alimentar special conceput pentru a calma gatul iritat. Are la baza o combinatie unica de 8 substante bioactive care, potentandu-se reciproc, asigura o ameliorare rapida a suparatoarelor dureri de gat. Acestea sunt un simptom frecvent intalnit in faringita, a carei cauza este de cele mai multe ori o infectie virala, raceala sau gripa.
Ingrediente active Septocalmin Forte

Vezi detalii

Naturalis Acadea Bombovit impotriva durerilor in gat, 6 g x 1 acadea

Sub forma de acadea delicioasa, Bombovit de la Naturalis reprezinta o solutie naturala optima pentru ameliorarea disconfortului, calmarea si protectia mucoasei gatului, laringelui si gurii, in cazul gripelor, racelilor, cat si preventia acestora pe durata sezonului rece. Are o compozitie complexa cu vitaminte si extracte din plante medicinale, care ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar.

Vezi detalii