Remedii / Vitamine si Minerale

Naturalis Acadea Bombovit Multi, 6g x 1 acadea

Supliment alimentar sub forma de acadea, Bombovit Multi de la Naturalis are la baza o formula complexa ce asigura un plus de vitamine si minerale organismului in dezvoltare al copiilor.
Ingrediente active Naturalis Bombovit Multi

Vezi detalii

Naturalis Vitamina D3 Forte x 40 comp

Vitamina D3 este esentiala pentru organismul uman, intrucat ajuta la absorbtia calciului si fosforului in organism, doua dintre cele mai importante minerale, responsabile si de sanatatea oaselor. Aceasta vitamina liposolubila contribuie la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange, la sustinerea sanatatii sistemului osos si la mentinerea functiei normale a sistemului muscular.

Vezi detalii

Naturalis Vitamina E 100mg x 30cp.

Vitamina E de la Naturalis este un supliment alimentar cu efecte benefice asupra sistemului nervos, a performantelor sexuale si frumusetii pielii, unghiilor si parului. Acesta este eficient in perioadele de convalescenta, deoarece accelereaza regenerarea celulelor. Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Ingrediente active

Vezi detalii

Naturalis Multivitamine si minerale x 20 compr. eff.

Suplimentul alimentar Naturalis Multivitamine si minerale contine o combinatie echilibrata de 17 vitamine si minerale esentiale pentru buna functionare a organismului uman, cu tot atatea beneficii.
Ingrediente active Naturalis Multivitamine si minerale

Vezi detalii