fbpx

Silueta armonioasa, fara stres

Click pe meniu. Avem pentru tine peste 100 de suplimente alimentare si cosmetice!

Nu mai incape nicio indoiala, stresul este unul ditre cei mai de temut inamici ai civilizatiei moderne, inclusiv pentru o silueta dezvoltata armonios. Actioneaza perfid si este peste tot: la serviciu, in trafic, acasa, chiar si in vacanta. Ne dezorganizeaza viata, ne izoleaza si ne priveaza de multe bucurii. Si mai grav este ca ne face vulnerabili in fata diverselor boli, inclusiv a obezitatii. Stim din proprie experienta ca sub presiunea stresului suntem tentati sa mancam mai dezordonat, mai mult si mai prost.

Si asta din cauza cresterii alarmante a nivelului de crotizol, hormonul pe care corpul nostul il produce, ca raspuns de aparare pentru a ne pregati de „lupta”. Pe langa faptul ca starneste pofta de dulciuri si carbohidrati rafinati, inducand mancatul compulsiv si foamea constanta, cortizolul ii spune corpului sa foloseasca tesutul muscular pentru energie si sa depoziteze tesut adipos in zona abdominala. Grav este ca, pe masura ce creste circumferinta taliei, urca si nivelul de cortizol si uite asa ajungem proiectati pe orbita unui cerc vicios.

Scade rata metabilica

Efectul nefast al stresului asupra siluetei este mai complex de atat. Oamenii de stiinta de la Universitatea din Ohio State au demonstrat ca atunci cand avem parte de unul sau mai multe evenimente stresante in ziua in care mancam o singura masa bogata in grasimi, metabolismul corpului incetineşte, fapt ce contribuie la creşterea in greutate.

Mai exact, persoanele participante la studiu care raportasera unul sau mai mulţi factori de stres in ultimele 24 de ore au ars, in medie, cu 104 calorii mai puţin decat cele non-stresate in urmatoarele şapte ore de la consumarea mesei. Este o diferenta importanta, care, potrivit cercetatorilor, ar putea duce intr-un an la o creştere in greutate cu aproximativ 5 kilograme.

    Naturalis StresControl, un aliat de baza pentru silueta armonios dezvoltata

    Indiferent ca vrei sa slabesti sau sa te pui la adapost de multitudinea de probleme de sanatate pe care le provoaca stresul, apeleaza cu incredere la ajutorul noului supliment alimentar Naturalis StresControl. Acesta contine extracte de valeriana si sunatoare, doua plante cu proprietati benefice deosebite asupra capacitatii organismului de a se adapta si reactiona adecvat la stres.

    In plus, Naturalis StresControl are in compozitie si cunoscutul tandem format din magneziu si vitamina B6. Magneziul contribuie la procesul de diviziune celulara, la sinteza normala a proteinelor si este un excelent tonic general, in timp ce vitamina B6 intervine in mod esential in buna functionare a sistemului nervos si are un rol important in asimilarea grasimilor si proteinelor.

    Ti-a placut acest articol? Distribuie-l pe: