fbpx

Ca sa n-ajungi la epuizare, Arginina in ajutor iti sare

In portofoliul Benesio am adaugat un nou produs, Arginina buvabila. Sub forma de flacoane in monodoza, cu un continut buvabil, cel mai nou produs din gama Benesio ajuta la combaterea starilor de oboseala, oferind organismului un aport adecvat de l-arginina, obtinuta din sursa naturala, printr-un proces specific de fermentatie.

Incepeti ziua cu o doza sporita de energie, administrand produsul chiar inainte de masa. Continutul flaconului se bea direct sau se poate dilua intr-o cantitate mica de apa. Mai mult, cate un flacon buvabil pe zi de Benesio Arginina poate fi administrat si adolescentilor incepand cu varsta de 12 ani, mai ales in perioadele stresante din timpul anului scolar.

Ce este arginina?

Arginina, ingredientul cheie din cel mai nou produs Benesio, este un aminoacid chimic, care ajuta la alcatuirea proteinelor, responsabile de structura celulelor vii. L-arginina este un aminoacid prezent in mod natural in organismul nostru, iar sinteza acesteia incepe in perioadele de suprasolicitare fizica si psihica. El provine din transformarea la nivel renal a L-citrulinei, un alt aminoacid, care da si denumirea de “L-arginina”. Acesta se mai poate gasi si in alimente bogate in proteine, precum: carnea, lactatele, ouale, nucile si semintele.

Uneori, insa, respectarea unei diete corecte, pentru a creste nivelul de arginina, si odihna suficienta nu sunt de ajuns pentru a elimina complet oboseala intensa si prelungita, insotita de starea de slabiciune fizica si de scaderea capacitatii de lucru. Suplimentarea cu arginina, cu ajutorul suplimentelor alimentare, poate sa combata starile de oboseala, insotite adesea de tulburari de somn, dar si modificarile de dispozitie si dificultatile de concentrare in perioadele de suprasolicitare psihica. De aceea, in aceste momente, se recomanda administrarea lui Benesio Arginina buvabila.

Disponibil la

De ce este importanta arginina pentru sanatatea noastra

Pe langa rolul de a fi un constituitiv al proteinelor, arginina are capacitatea de a regla tensiunea arteriala, datorita efectului sau vasodilatator. Astfel, administrarea suplimentelor cu arginina poate contribui la imbunatatirea fluxului sanguin, reducand riscul de boli cardiovasculare.

L-arginina creste imunitatea, datorita faptului ca ajuta la producerea de celule T, din organism, responsabile pentru combaterea infectiilor. Totodata, in cazul tinerilor, aceasta ajuta la cresterea si dezvoltarea amornioasa a copilului, sustinand eliberarea hormonului de crestere. 

Cercetatorii recomanda arginina si cuplurilor care isi doresc sa devina parinti. Aminoacidul are rolul de a creste fluxul sanguin in zona genitala, sporind astfel performanta sexuala si sustinand fertilitatea atat in cazul femeilor cat si a barbatilor.

Asadar, Benesio Arginina buvabila ofera organismului un aport adecvat de l-arginina, obtinuta din sursa naturala, prin proces de fermentatie, fara sa contina zahar.

Starile de oboseala sunt insotite adesea de tulburari de somn, modificari de dispozitie si dificultati de concentrare. Asa cum spuneam, respectarea unei diete corecte si a orelor de odihna nu sunt suficiente pentru a elimina complet oboseala, insa suplimentul poate ajuta in acest sens, daca este administrat regulat, dupa indicatiile specialistilor. Benesio Arginina buvabila se poate achiziționa din farmaciile și online din si poate fi administrat si copiilor, incepand cu varsta de 12 ani.

Autor: Bettina Cristea

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l pe: