fbpx

Fii invingator in lupta cu virusurile, cu ViroProtect Rapid + Quercetina!

Suntem intr-o perioada a anului in care variatiile de temperatura si umiditate ne pot face mai vulnerabili in fata virozelor. De aceea, e important sa acordam o atentie sporita intaririi sistemului imunitar. ViroProtect Rapid, de la Naturalis, cu formula imbogatita cu quercetina, reprezinta o solutie excelenta in acest sens!

Infectiile respiratorii constituie cea mai fecventa cauza de imbolnavire nu doar in randul copiilor, ci si al adultilor. De cele mai multe ori, acestea ne dau complet peste cap planurile si activitatile obisnuite, afectandu-ne calitatea vietii. Iar daca privim lucrurile intr-un cadru mai larg, vedem ca racelile, gripa si, mai nou, COVID-19 produc un impact socio-economic notabil, prin prisma costurilor legate de tratament si absenteism de la locul de munca.

Cum ne poate ajuta ViroProtect Rapid + Quercetina

Intr-o proportie covarsitoare (peste 80%), infectiile de tract respirator sunt cauzate de virusuri. Pentru a limita patrunderea si apoi replicarea lor in caile respiratorii, avem nevoie ca mecanismele de aparare a organismului nostru sa reactioneze prompt si sa functioneze optim. ViroProtect Rapid + Quercetina poate sustine aceste procese.

Sub forma de pliculete, acest supliment alimentar contine noua ingrediente active care contribuie la stimularea imunitatii si la mentinerea sanatatii sistemului respirator. Acesta are in compozitie vitaminele C si D, seleniu, zinc, rutin, extracte de lumanarica, soc, salcie-alba si quercetina – substante care ajuta la buna functionare a sistemului imunitar, promovand cresterea tonusului general, dar si recuperarea rapida.

Quercetina

Extractul de salcam japonez, standardizat la 85% quercetina, compusul vedeta din formula ViroProtect Rapid, are multiple proprietati benefice. Quercetina este un puternic agent antioxidant si antiinflamator, ceea ce o face foarte eficienta in combaterea stresului oxidativ si a inflamatiei. De asemenea, quercetina are proprietati antivirale si antibacteriene. Aceasta poate inhiba dezvoltarea mai multor tipuri de virusuri, inclusiv Sars-CoV-2, conform ultimelor studii, precum si a unor tulpini bacteriene, printre care si Escherichia coli, Salmonella enteritidis, Staphylococcus aureus, Aspergillus flavus sau Proteus.

Quercetina este utila si persoanelor care sufera de alergii, intrucat poate fi un excelent antihistaminic, restricționand eliberarea unor compusi precum histamina, leucotrienele si prostaglandinele, la nivel vascular, gastrointestinal, bronșic, cutanat, cerebral sau ocular.

Vitaminele C si D + zinc

Este bine cunoscut faptul ca asocierea vitaminei C cu vitamina D si zinc asigura o actiune sporita in ceea ce priveste imbunatatirea raspunsului imun, atat al celui innascut, cat si al celui adaptativ. In plus, exista studii stiintifice care arata ca acest trio poate reduce gravitatea simptomelor si numarul de zile de convalescenta.

Lumanarica + soc + salcie alba

Datorita efectului puternic emolient, extractele de flori de lumanarica si soc negru ajuta la calmarea iritatiei gatului si la favorizarea expectora­tiei secretiilor bronsice. Extractul de lumanarica are efecte antiinflamatoare, la fel ca extractul de salcie alba, care in plus, detine si proprietati antipiretice (febrifuge), foarte importante in contextul unei raceli sau gripe.  

Rutinul si seleniul

Prezenta rutinului in compozitia ViroProtect Rapid asigura absorbtia corecta a vitaminei C, impiedicandu-i distrugerea prin oxidare. Mai mult, in sinergie cu vitamina C, rutinul contribuie la cresterea rezistentei organismului la infectii.

In lupta cu virozele, intervine si seleniul. Acest oligoelement esential are un rol inestimabil in protectia antioxidanta in conditiile de stres acut, asa cum este raspunsul inflamator asociat infectiilor.

Cum se administreaza ViroPortect Rapid + Quercetina

Te poti bucura de toate beneficiile ViroProtect Rapid + Quercetina, administrand cate un plic pe zi, dizolvat in 150 ml de apa calda. Produsul este disponibil in farmaciile si .

Autor: Bettina Cristea

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l pe: