Cosmetice / Ingrijire Ten cu Extracte Naturale

Naturalis Crema de zi Antirid 45+ x 50ml

40 e noul 30, nu?! Pentru a demonstra acest lucru, pielea ta are nevoie de ingrijirea potrivita, respectiv de o crema antirid care sa o hidrateze, sa stimuleze regenerarea celulara si sa atenueze aspectul ridurilor deja aparute.

Vezi detalii

Naturalis Crema de noapte Antirid 45+ x 50ml

Crema Antirid de noapte 45+ pentru fata ajuta la regenerarea in profunzime a tenului matur, elimina toxinele acumulate, previne formarea ridurilor si atenueaza aspectul celor deja existente.

Vezi detalii

Naturalis Crema de zi Regeneranta 55+ x 50ml

Daca vrei ca varsta sa fie doar un numar, Crema Regeneranta 55+ este cel mai bun aliat al tau. Crema antirid regeneranta 55+ de la Naturalis contine ulei din samburi de struguri, unt de shea si extract de vita-de-vie, bogate in antioxidanti ce lupta cu ridurile. De asemenea, hidrateaza intens, cresc gradul de elasticitate al pielii si stimuleaza productia de colagen.

Vezi detalii

Naturalis Crema de zi Hidratanta 35+ x 50ml

Iti doresti sa radiezi de fericire si vrei ca pielea ta sa o arate? Solutia, Crema Hidratanta 35+ de la Naturalis, care hraneste tenul si previne imbatrânirea prematura. Arma secreta: combinatia de ulei de seminte de dovleac, extract de castravete si complexul hidroviton®.

Vezi detalii