fbpx

Hidratare si confort cu noul Rehidrafort

Gama Naturalis Rehidrafort s-a marit cu un nou produs pe baza de saruri de rehidratare – Rehidrafort comprimate efervescente in doua straturi, unul cu aroma de portocale si unul cu lamaie.

Sarurile de rehidratare au rolul de a restabili nivelul optim de lichide din organism, prin intermediul potasiului, magneziului, electrolitilor si a glucozei. Noul produs marca Naturalis poate fi administrat de către adulți, dar și de către copii, începând cu vârsta de 12 ani.

Primele semne de deshidratare sunt marcate de senzatia de sete excesiva, apare urina de culoare galben inchis, cu miros puternic, uneori apare senzatia de ameteala, oboseala, de uscaciune a gurii, a buzelor si ochilor.

Deshidratarea apare, in special, in perioadele caniculare sau la persoanele care fac miscare intensa, eliminand astfel din organism lichidele si sarurile prin transpiratie excesiva. Alte cauze care provoaca deshidratare pot fi gastroenterita, urinarile frecvente, febra, diareea sau varsaturile. Pentru ca organismul sa functioneze normal, este important ca acesta sa fie hidratat constant.

De ce este importanta rehidratarea

Daca majoritatea adultilor care sunt afectati de deshidratare moderata (transpiratie si urinari frecvente) pot ameliora rapid simptomele prin consumul de lichide, la copii acest lucru este mai greu de realizat, acestia avand nevoie de saruri de rehidratare.

Totodata, daca apare deshidratarea severa, adica a fost cauzata de diaree sau varsaturi, este recomandat ca rehidratarea sa nu se faca prin consumul de sucuri, cafea, lapte si ceaiuri, ci cu apa in care se adauga saruri de rehidratare. 

Ce continut au sarurile de rehidratare – Naturalis Rehidrafort comprimate efervescente

Potasiul contribuie la functionarea normala a sistemelor nervos si muscular, mentinand tensiunea arteriala in limite normale.

Magneziul ajuta la reducerea oboselii si a senzatiei de extenuare, la functionarea normala a sistemului nervos si a celui muscular, dar si la restabilirea echilibrului electrolitic.

Electrolitii ajuta la absorbtia apei din intestinul subtire, incurajeaza retentia de lichide si hidrateaza corpul in cazul pierderii de lichide.

Glucoza este esentiala pentru furnizarea energiei necesare tuturor proceselor organismului, fiind direct implicata in productia de proteine, ajutand la prevenirea starilor de oboseala.

Astfel, cu ajutorul acestei compozitii, Naturalis Rehidrafort efervescent are rolul de a contribui la restabilirea echilibrului elecrolitic, prin compensarea rapida a pierderii de minerale si lichide, ajutand la tratarea starilor excesive de deshidratare.

Produsul se administreaza zilnic, dizolvand de la una pana la trei comprimate pe zi in cate 200 ml de apa fiecare.

Suplimentul se poate achizitiona din farmaciile Catena si online din Farmacia Spring.

Autor: Bettina Cristea

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l pe: