fbpx

ImunoSuport Forte, de la Naturalis, a fost Votat Produsul Anului® 2021!

ImunoSuport Forte, de la Naturalis, a câştigat titlul de Votat Produsul Anului® 2021, în categoria „Suplimente alimentare – Imunitate”. ImunoSuport Forte, produs distribuit prin lanţul de farmacii Catena, şi-a reconfirmat astfel statutul de produs extrem de apreciat de pacienţii din România.

Naturalis ImunoSuport Forte este un produs care contribuie la întărirea imunității și creșterea rezistenței organismului în fața factorilor externi. Conține o combinație de nutrienți, vitaminele C, D și zinc, care acționează sinergic, contribuind la funcționarea optimă a sistemului imunitar. Pentru a garanta absorbția treptată a ingredientelor active conținute, produsul utilizează o tehnologie specială de eliberare prelungită a nutrienților, astfel încât organismul să obțină toate beneficiile aduse de aceștia.

ImunoSuport Forte ajută la menţinerea rezistenţei naturale a organismului la infecţii, în special cele respiratorii, contribuind la reducerea severităţii şi duratei acestora. În plus, este benefic pentru întărirea imunității în perioadele de slăbire a organismului, inclusiv în perioadele de trecere dintr-un sezon în altul.

Ajunsă la cea de-a 12-a ediție, competiția „Votat Produsul Anului®” România a conținut 23 de categorii de produse, acestea fiind analizate și votate de către consumatori în baza a trei criterii principale: inovaţie, atractivitate și intenţie de cumpărare. Câștigătorii au fost anunțați în cadrul Galei „Votat Produsul Anului 2021”, desfășurată online.

Disponibil la

Despre competiția Produsul Anului

Produsul Anului este cea mai mare competiție a bunurilor de larg consum din lume, înființată în Franța în 1987, fiind prezentă în 44 de țări. Scopul acestei competiții este acela de a fi un ghid pentru cele mai bune produse de pe piață și producătorii lor, recompensând inovația.

Marca 100% românească, dezvoltată de Fildas, Naturalis definește conceptul de nutriție şi îngrijire naturală. Gamele complexe şi variate de suplimente alimentare şi produse cosmetice vin să răspundă țintit nevoilor specifice omului modern – de la suplinirea lipsei micronutrienţilor esențiali din alimentația zilnică şi întărirea imunității, combaterea stresului şi susținerea sistemului cardiovascular, îmbunătățirea funcției digestive sau protejarea articulațiilor, la scăderea în greutate şi menținerea tinereții şi frumuseții pielii.

Autor: Bettina Cristea

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l pe: