fbpx

Benesio StresCalm, „Votat Produsul Anului” 2023, la categoria Suplimente alimentare antistres!

Produsul StresCalm de la Benesio a fost desemnat castigator al titlului „Votat Produsul Anului® 2023”, cea mai mare competitie a bunurilor de larg consum din lume, la categoria Suplimente alimentare antistres, in urma votului acordat de consumatorii romani.

Prin votul primit, Benesio StresCalm a demonstrat ca indeplineste cele trei criterii principale avute in vedere de organizatorii competitiei: inovatie, atractivitate si intentie de cumparare. „Votat Produsul Anului” reprezinta in acelasi timp un ghid pentru cele mai bune produse de pe piata si producatorii lor, recompensand inovatia.

FOTO: ANDREEA RĂILEANU – MARKETING SPECIALIST OWN BRAND

Datorita mixului de 7 ingrediente active, StresCalm ajuta organismul in lupta cu stresul si restabileste echilibrul functiilor fizice si psihice, inducand o stare de bine. De asemenea, sustine functia cognitiva, memoria, procesul de invatare si alte procese fiziologice, ajuta la cresterea fortei fizice, a vitalitatii si a tonusului psihic. Totodata, reduce oboseala si extenuarea, ajutand la mentinerea sanatatii psihice.

  • Benesio StresCalm x 30 capsule
  • Disponibil la

Afla mai multe despre acest produs si oferta pe care ti-am pregatit-o AICI. Poti comanda StresCalm de la Benesio direct AICI.

„Ne bucuram si ne mandrim cu faptul ca noi produse din portofoliul nostru au primit aprecierea si recunoasterea cumparatorilor romani. Votul lor confirma, inca o data, beneficiile si eficienta acestor produse si faptul ca oferim pacientilor nostri cele mai bune solutii pentru sanatatea lor. Multumesc tuturor celor care ne-au votat, in numele echipei Catena, pentru increderea acordata, care ne onoreaza si ne stimuleaza sa ramanem in continuare reteaua de farmacii numarul 1 in Romania”, a declarat Alina Marinescu, Director General Catena.

Studiul a fost realizat de catre Compania Exact Business Solutions, membru ESOMAR, pe un esantion de peste 4.000 de consumatori romani, cu varste cuprinse intre 18 si 65 ani, educatie medie & superioara, utilizatori de internet. Studiul, reprezentativ la nivel urban, este cel mai amplu instrument pentru produsele si serviciile noi si inovatoare disponibile pe piata.

Catena Farmacia inimii multumeste tuturor celor care au votat produsele din portofoliul sau si pentru increderea acordata!

Autor: Bettina Cristea

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l pe: