fbpx

ISLAsept – Votat Produsul Anului 2024 la categoria „Sanatatea sistemului respirator”

Benesio Islasept, produs apartinand portofoliului NATURALIS, a fost desemnat castigator al premiului „Votat Produsul Anului 2024®” la categoria “Suplimente alimentare – Sanatatea sistemului respirator”,  in cadrul celei mai mari competitii a bunurilor de larg consum din lume.

Premiul a fost acordat in urma votului dat de consumatorii romani, in cadrul unui studiu de piata desfasurat in perioada 11 martie – 24 aprilie 2024 de Exact Business Solutions, companie independenta de cercetare de piata, membra ESOMAR.

Datorita formulei sale, bazata pe extract de Cetraria islandica, extract de nalba-mare si vitamina C, Benesio Islasept contribuie la mentinerea sanatatii sistemului respirator si a sistemului imunitar.

Studiul ”Votat produsul Anului” a fost realizat pe un esantion total de peste 4.000 de consumatori romani, cu varste intre 18 si 65 ani, din mediul urban, utilizatori de internet. Ajuns la cea de-a XV-a editie, „Votat Produsul Anului” reprezinta un ghid pentru cele mai bune produse de pe piata si producatorii acestora, recompensand inovatia.

Ne bucura faptul ca explorarea inovatiei este o preocupare constanta a brandurilor, indiferent de contextul economico-social, ca vedem un focus important alocat acestui proces ce contribuie la cresterea sustenabila a business-urilor. Editia 2024 aduce in prim plan caștigatori din diverse zone, precum bunuri de larg consum, produse financiare, farma, casa si bricolaj si se vor diferentia fata de competitori in urmatoarele douasprezece luni prin aceasta distinctie oferita de catre consumatorii romani“, a declarat Mihaela Paduraru, Country Manager “Votat Produsul Anului®” Romania.

Gama de produse Benesio se poate achizitiona din farmaciile Catena și online de pe Spring Farma.

Autor: Bettina Cristea

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l pe: