fbpx

Presiune la nivelul sinusurilor? Respira usor cu SinuStop!

Ne place sau nu, vremea se raceste si incepe sa-si arate din plin capriciile. Oscilatiile de temperatura, dar si variatiile de umiditate si presiune atmosferica, de la o zi la alta, vin insotite de o suita intreaga de provocari. Si nu e vorba doar de problemele legate de alegerea vestimentatiei potrivite si afectarea starii de spirit, ci mai cu seama de faptul că favorizează răspândirea virozelor respiratorii și ne fac mai vulnerabili în fața acestora, dând peste cap buna funcționare a organismului.

Nu zice hop pana n-ai racit

Virozele respiratorii, asa cum sugereaza si numele lor, sunt produse de virusuri, microorganisme foarte mici, care nu se pot inmulti pe cont propriu. Ele trebuie sa intre intr-o celula vie pentru asta. Cu alte cuvinte, sa produca infectie. Si virusurile sunt foarte pricepute in a pacali celulele umane. Odata ajunse in corp, ele folosesc resursele si energia celulelor pe care le infecteaza pentru a se multiplica. De aceea, racim atat de usor, iar uneori destul de grav.

Cu cat sistemul de aparare reactioneaza mai tarziu, cu atat mai multe celule ajung sa fie infectate, iar  lupta pentru recuperarea acestora devine mai grea, simptomatologia bolii fiind mai zgomotoasa si mai de durata.

Ce putem face pentru a sustine batalia imunitara

In cazul virozelor respiratorii este important sa-i venim organismului in ajutor inca de la primele semne de raceala. Cea mai buna modalitate de a face acest lucru este sa-i furnizam substantele care sa stimuleze sistemul imun si sa-i asigure energia necesara in eforturile sale de respingere a invadatorilor. O optiune excelenta in acest sens sunt preparatele derivate din plante medicinale, cu actiuni multiple: antiinflamoare, mucolitice, antitusive, antiseptice si imunostimulatoare. Exact asa cum este si Naturalis SinuStop.

Cum actioneaza Naturalis SinuStop

Prin cele 8 extracte naturale continute, Naturalis SinuStop contribuie la sustinerea functiilor fiziologice ale mucoasei respiratorii si amelioreaza simptomele asociate afectiunilor acute si cronice (rinita, sinuzita, faringita, laringita, amigdalita), accelerand procesul de recuperare.

Disponibil la

Extractul de ciubotica-cucului are proprietati antivirale, expectorante, antioxidante si antiinflamatoare si diaforetice (stimuleaza transpiratia).

Extractul de ghintura-galbena stimuleaza sistemul imunitar si reduce inflamatia la nivelul tractului respirator, diminuand senzatia de nas infundat si presiune resimtita in sinusuri.

Extractul de lumanarica are potential curativ de exceptie, remarcandu-se prin efectele emoliente si calmante asupra mucoaselor iritate ale gatului.

Extractul de soc scurteaza durata virozelor respiratorii si reduce severitatea simptomelor, dovedindu-se foarte eficient inclusiv in caz de gripa, reducand febra, durerea de cap, durerile musculare si congestia nazala. In cadrul studiilor, efectele benefice au fost observate in primele 24 ore de la administrare.

Extractul de verbina contine peste 20 de compusi vegetali, care induc o activitate antiinflamatoare semnificativa, de mare ajutor in cadrul infectiilor respiratorii.

Extractul de Andrographis Paniculata este frecvent utilizat in prevenirea si tratamentul simptomatic al infectiilor tractului respirator superior, precum rinosinuzita, faringita sau bronsita.

Extractul de cimbru-de-cultura contine din abundenta timol, o substanta care-i confera capacitatea antiseptica extraordinara recunoscuta prin studii clinice.

Extractul din flori de tei are efect protector asupra mucoaselor faringo-laringiene, sustine expectoratia si ajuta la eliminarea secretiilor bronsice.

Cum se administreaza Naturalis SinuStop

Pentru efecte optime, SinuStop se administreaza cate două, trei comprimate pe zi.

Produs disponibil in si online pe .

Autor: Bettina Cristea

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l pe: