fbpx

Oase intarite, de dureri ferite

Click pe meniu. Avem pentru tine peste 100 de suplimente alimentare si cosmetice!

Densitatea osoasa scade natural, odata cu inaintarea in varsta. Nimeni nu este scutit de acest lucru, mai ales daca nu actioneaza in niciun fel pentru a diminua fenomenul. In cazul femeilor, situatia este mai complexa: nivelul maxim al masei osoase este atins in jur de 25-30 de ani si se mentine pana la menopauza – inca 10-15 ani –, dupa care se poate inregistra un declin semnificativ al densitatii osoase. Se poate ajunge, astfel, la osteoporoza – cea mai frecventa cauza a fracturilor la femeile peste 50 de ani.

Declinul natural al sistemului osos indus de varsta inaintata nu este singurul care contribuie la scaderea densitatii osoase. Lipsa miscarii fizice joaca un rol major, asa cum si unele alimente au partea lor de vina – incepand cu sarea si cofeina si terminand cu bauturile racoritoare carbogazoase si alcoolul.

Ajutor suplimentar

Declinul masei osoase si reducerea densitatii osoase pot fi diminuate semnificativ si intarziate. Dar pentru asta nu este suficient doar sa bem lapte pentru ca are calciu si ajuta oasele, iar apoi sa stam putin la soare, pentru „alimentarea” cu vitamina D care sa fixeze calciul in oase. Evident, aceste masuri preventive au rolul lor, dar nu unul determinant. In plus, acestea nu sunt singurele elemente cu rol in sustinerea sistemului osos. De aceea, este nevoie de un aport suplimentar de vitamine si minerale, care sa previna scaderea densitatii osoase si sa ajute la intarirea oaselor.

    Vitamine si minerale esentiale pentru oase

    Formula complexa, bazata pe ingrediente ce actioneaza sinergic, Naturalis OsteoSuport Forte contribuie la remineralizarea si reconstructia osoasa. Astfel, calciul din compozitia OsteoSuport Forte este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos. Magneziul contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor, micsorand riscul formarii calculilor renali.

    Zincul ajuta la formarea de noi celule osoase, iar manganul, la metabolismul energetic normal. In plus, vitamina K2 ajuta la coagularea normala a sangelui si la mentinerea sanatatii sistemului osos. Vitamina D3 contribuie la absorbtia calciului si fosforului si la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange. Un comprimat pe zi de OsteoSuport Forte, dupa masa principala, asigura aportul necesar de elemente pentru sanatatea oaselor.

    Ti-a placut acest articol? Distribuie-l pe: