fbpx

AquaSlim, un nou produs lansat de Naturalis si Catena

Naturalis, brand 100% romanesc de suplimente alimentare si cosmetice, si farmaciile Catena au lansat un nou produs pe piata din Romania. AquaSlim este un supliment alimentar, creat din ingrediente de calitate, ce ajuta la pierderea in greutate, la detoxifiere si la eliminarea excesului de apa din organism. Aceasta lansare de produs continua parteneriatul de peste 15 ani dintre Naturalis si Catena, ce are rolul de a oferi pacientilor cele mai bune solutii pentru starea lor de bine.

AquaSlim contine elemente esentiale pentru buna functionare a organismului uman, precum zinc si crom, dar si 9 extracte din plante, ce ofera o actiune complexa si eficienta. Toate ingredientele AquaSlim au fost atent selectionate pentru a oferi pacientilor cele mai bune rezultate. Datorita acestor ingrediente, AquaSlim contribuie la:

  • metabolismul grasimilor si glucidelor,
  • procesul de digestie,
  • detoxifierea organismului prin diureza,
  • oxidarea grasimilor,
  • eliminarea pe cale renala a excesului de apa
  • functionarea normala a tractului urinar.
  • ameliorarea aspectului celulitei

Toate beneficiile oferite de AquaSlim pot fi aflate aici

Aquaslim, dar si toate produsele Naturalis pot fi achizitionate in farmaciile Catena din intreaga tara, dar si online de la partenerul nostru.

Aqualism este al patrulea produs dedicat unei siluete de invidiat

AquaSlim este al patrulea produs dedicat mentinerii unei siluete frumoase si ca ajutor in procesul de slabire, sub marca Naturalis. KiloSlim Gold, LipidoSlim si ApetitSlim sunt deja produse consacrate si care se bucura de aprecierea pacientilor romani. Produsele Naturalis sunt create la cele mai inalte standarde europene de calitate. La crearea acestora sunt folosite cele mai bune ingrediente pe care natura ni le poate oferi. Portofoliul Naturalis ofera o selectie completa de produse pentru toate varstele si nevoile pacientilor. Suplimente alimentare dedicate sanatatii inimii, circulatiei, imunitatii, sanatatii oaselor si articulatiilor se afla in topul preferintelor pacientilor romani, atat datorita calitatii, cat si preturilor de achizitie. Gama de cosmetice Naturalis ofera solutii complete pentru ca doamnele sa se simta frumoase si apreciate. Toate produsele Naturalis pot fi gasite pe www.naturalis.ro

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l pe: