fbpx

Benesio Neuroalfa, Votat Produsul Anului 2024 la categoria „Neurotonice”

Benesio Neuroalfa, produs apartinand portofoliului NATURALIS, a fost desemnat castigator al premiului „Votat Produsul Anului 2024®” la categoria “Suplimente alimentare – Neurotonice”, în urma votului acordat de publicul român, în cadrul celei mai mari competiții a bunurilor de larg consum din lume.

Datorita compozitiei sale complexe, Benesio Neuroalfa s-a dovedit a fi un produs inovator, care ajuta la imbunatatirea memoriei, sustine sistemul nervos periferic si functiile cerebrale. Mai mult decat atat, suplimentul contine toate vitaminele din complexul de B-uri, implicate in procesele de reducere a stresului oxidativ prin blocarea cailor oxidative specifice.

Ajuns la cea de-a XV-a editie, „Votat Produsul Anului” reprezinta un ghid pentru cele mai bune produse de pe piata si producatorii acestora, recompensand inovatia.

“Ne bucura faptul că explorarea inovației este o preocupare constanta a brandurilor, indiferent de contextul economico-social, ca vedem un focus important alocat acestui proces ce contribuie la cresterea sustenabila a business-urilor. Editia 2024 aduce in prim plan castigatori din diverse zone, precum bunuri de larg consum, produse financiare, farma, casa si bricolaj si se vor diferentia fata de competitori in urmatoarele douasprezece luni prin aceasta distinctie oferita de catre consumatorii romani“, a declarat Mihaela Paduraru, Country Manager “Votat Produsul Anului®” Romania.

Benesio Neuroalfa – Votat Produsul Anului 2024

Benesio Neuroalfa are o compozitie complexa care contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Totodata, ajuta la sustinerea sistemului nervos periferic, dar si functiile cerebrale.

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions, intre 11 Martie – 24 Aprilie 2024, pe 22 de categorii. Esantionul total al studiului a fost de 4062 respondenti din mediul urban, utilizatori de internet, intre 18-65 de ani. In categoria “Suplimente alimentare – Neurotonice”, esantionul a fost de 504 respondenti. Eroarea maxima de esantionare in categorie este +/- 4.4%. Criteriile de evaluare au fost: inovatie, atractivitate, intentie de cumparare. Criteriile de evaluare nu au avut in vedere calitatea, compozitia, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului in afara celor anterior indicate. Produsele castigatoare au fost votate de catre consumatori dintre produse similare in categorie. Detalii pe www.produsulanului.com.

Gama de produse Benesio se poate achizitiona din farmaciile Catena și online de pe Spring Farma.

Autor: Bettina Cristea

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l pe: