fbpx

Tusesti sec si ai ragusit? Fii intelept, ia ISLAsept

ISLAsept este cel mai nou produs Benesio. Suplimentul pe baza de extract de muschi islandez (Cetraria Islandica) radacina de nalba mare si vitamina C joaca un rol important pentru sanatatea sistemului respirator. 

Ingredientul minune din cel mai nou produs marca Benesio, Cetraria Islandica, contribuie la sanatatea sistemului imunitar, la mentinerea sanatatii tractului respirator si la revigorarea organismului. Compusii din compozitia acestui extract au proprietati antivirale si antimicrobiene, reduc inflamatia bronhiilor si sunt benefici in caz de tuse. Lichenul islandez, cum mai este cunoscut, formeaza o pelicula protectoare, care ajuta la calmarea gatului iritat, totodata ameliorand tusea seaca.

Proprietatile antioxidante, antimicrobiene si antiinflamatorii ale lichenului de piatra sunt date de lichenina si izolichena, care au rolul de a sustine imunitatea. Cetraria Islandica mai contine si polizaharide complexe, un tip de carbohidrati, care au rolul de a reduce acumularea de mucus si de a combate congestia nazala, atenueaza tusea si calmeaza durerile in gat.

Nalba mare si vitamina C sustin functiile tractului respirator

Drajeurile moi de supt, Benesio ISLAsept, mai contin si extract de nalba mare, care are rolul de adjuvant in mentinerea sanatatii sistemului respirator, avand o actiune antibacteriana asupra gatului. De-a lungul timpului, studii clinice au demonstrat ca nalba mare are si proprietati antiinflamatorii in cazul afectiunilor orale si faringiene, fiind adesea recomandata ca adjuvant la tratamentele pentru iritatiile mucoasei bucale si faringiene, dar si la calmarea tusei seci.

Vitamina C (acidul ascorbic) din compozitie contribuie la intarirea sistemului imunitar. Propusa ca remediu pentru infectiile respiratorii inca din anii ’30, vitamina C a devenit populara la scara larga ca fiind un antioxidant puternic abia dupa anii ‘70. Datorita proprietatilor sale, aceasta sustine refacerea celulara, prevenind stresul oxidativ si ajutand la combaterea diferitelor afectiuni si inflamatii.  

Benesio ISLAsept poate fi administrat incepand cu varsta de 6 ani, nu contine zahar si are un gust placut de coacaze negre. Suplimentul se poate achizitiona din toate farmaciile si online de pe

Autor: Bettina Cristea

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l pe: