fbpx

Gama Naturalis Artrosuport Colagen, castigatoare a competitiei “Votat Produsul Anului 2023”, la categoria Sistem osteoarticular

Gama de produse Artrosuport Colagen, de la Naturalis, a fost declarata castigatoare a competitiei “Votat Produsul Anului 2023”, cea mai mare competitie a bunurilor de larg consum din lume, in categoria Suplimente alimentare – sistem osteoarticular.

Titlul, obtinut in urma votului consumatoruilor romani, demonstreaza ca gama Artrosuport Colagen indeplineste cele trei criterii principale avute in vedere de organizatorii competitiei: inovatie, atractivitate si intentie de cumparare.

FOTO: AURELIA BABINCIUC – DIRECTOR DE VÂNZĂRI CATENA

Naturalis ArtroSuport Colagen, disponibil in trei variante de aroma: lamaie, ananas si portocala, sprijina sanatatea si flexibilitatea articulatiilor si tendoanelor. Naturalis ArtroSuport Colagen contribuie la buna functionare a articulatiilor (sold, genunchi, glezna, coloana, umar, mana). Gama de produse este recomandata si in cazul suprasolicitarii mecanice a articulatiilor (munca fizica solicitanta, sport de performanta, obezitate) sau pentru recuperarea articulara dupa traumatismele aparatului locomotor.

„Votat Produsul Anului” recompenseaza inovatia, fiind un ghid pentru cele mai bune produse de pe piata.

Afla detalii si comanda Naturalis Artrosuport Colagen de AICI.

Ne bucuram si ne mandrim cu faptul ca noi produse din portofoliul nostru au primit aprecierea si recunoasterea cumparatorilor romani. Votul lor confirma, inca o data, beneficiile si eficienta acestor produse si faptul ca oferim pacientilor nostri cele mai bune solutii pentru sanatatea lor. Multumesc tuturor celor care ne-au votat, in numele echipei Catena, pentru increderea acordata, care ne onoreaza si ne stimuleaza sa ramanem farmaciile numarul 1 in Romania”, a declarat Alina Marinescu, Director General Catena.

Disponibil la

Studiul a fost realizat pe un esantion de peste 4.000 de consumatori romani, cu varste cuprinse intre 18 si 65 ani, educatie medie & superioara, utilizatori de internet.

Disponibil la

Catena Farmacia inimii multumeste tuturor celor care au votat produsele din portofoliul sau si pentru increderea acordata!

Autor: Bettina Cristea

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l pe: