fbpx

Septocalmin Forte si SomnControl, castigatoare ale titlului Votat Produsul Anului® 2020

Suplimentele alimentare Septocalmin Forte si SomnControl, ambele produse de Naturalis si distribuite prin lantul de farmacii Catena, au castigat titlul de „Votat Produsul Anului®” in Romania la categoria lor, respectiv „Sanatatea sistemului respirator” si „Sedative”, in urma votului dat de consumatorii romani.

Astfel, Septocalmin Forte si SomnControl vor avea dreptul de a folosi eticheta „Votat Produsul Anului®” in toate materialele de comunicare si pe ambalaj, pentru 14 luni incepand cu data de 1 mai 2020 pana la data de 30 iunie 2021, incluzand 12 luni de comunicare acordate in mod obisnuit castigatorilor competitiei si inca 2 luni pentru a compensa efectele perioadei de carantina instaurata din cauza pandemiei COVID-19.

„Ne dorim sa oferim de fiecare data pacientilor nostri cele mai bune produse pentru sanatatea lor, cu cel mai bun raport calitate/pret/beneficii, iar gama Naturalis se inscrie in aceasta categorie. Ne bucuram ca aceste doua produse, distribuite in Romania de lantul nostru de farmacii, alaturi de intreaga gama de suplimente alimentare Naturalis, sunt apreciate de romani. Le multumim pentru increderea acordata si ii asiguram ca ne vom ingriji in continuare de sanatate in comunitate. De altfel, alte doua produse din aceasta gama, ArtroSuport Forte si Naturalis Efervescente – vitamine si minerale – au castigat titlul Votat Produsul Anului in 2018”, a declarat Alina Marinescu, director general Catena.

  • Naturalis Septocalmin Forte, 24 drajeuri
  • Disponibil la

29 de produse castigatoare

In cadrul celei de-a 11-a editii a competitiei „Votat Produsul Anului®” Romania, in urma votului publicului au fost declarate castigatoare 29 de produse la tot atatea categorii, acestea fiind evaluate de catre consumatori din perspectiva atractivitatii, inovatiei si intentiei de cumparare. Naturalis Septocalmin Forte este un supliment alimentar, fara zahar, sub forma de drajeuri de supt. Prin formula sa complexa, ce contine 8 substante bioactive, pe baza de vitamina C, uleiuri esentiale si extracte naturale, Septocalmin Forte ofera o ameliorare rapida a durerilor in gat, datorita formei farmaceutice.

In plus, acest produs ajuta la mentinerea confortului cailor respiratorii si contribuie la buna functionare a sistemului imunitar. Naturalis SomnControl este un supliment alimentar pe baza de valeriana, magneziu, melatonina, mac californian si vitamina B6, recomandat persoanelor cu dificultati in a adormi, in perioade de suprasolicitare in urma unui efort fizic sau intelectual intens, precum si persoanelor care lucreaza pe timp de noapte sau care se confrunta cu schimbari importante de fus orar.

Studiul de piata din 2020 a fost realizat online, pe 30 de categorii, de Exact Business Solutions, pe un esantion de 5.469 de consumatori romani, reprezentativ pentru populatia din mediul urban cu varsta cuprinsa intre 18 si 54 de ani, utilizatori de internet. Eroarea maxima de esantionare este +/-1.3%. Studiul a avut loc in perioada 6 martie 2020 – 9 aprilie 2020.

  • Naturalis SomnControl, 20 comprimate
  • Disponibil la

Criteriile de evaluare au fost: inovatie, atractivitate, intentie de cumparare. Produsele castigatoare au fost votate, de catre consumatori, dintre produsele comparate intrate in competitie. In studiu se pot inscrie toate produsele de larg consum noi sau care au avut o inovatie in ultimele 18 luni anterioare startului competitiei. Produsul Anului este cea mai mare competitie a bunurilor de larg consum din lume, infiintata in Franta in 1987, fiind prezenta acum in 47 de tari. Scopul acestei competitii este acela de a fi un ghid pentru cele mai bune produse de pe piata si producatorii lor.

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l pe: