fbpx

Naturalis ArtroSuport, Septocalmin Islandica si Assista Oftapic, premiate la Gala Votat Produsul Anului 2022

Gelurile din gama Naturalis ArtroSuport, Naturalis Septocalmin Islandica şi gama Assista Oftapic, produse din portofoliul Catena, au fost premiate in cadrul Galei Votat Produsul Anului 2022, eveniment desfasurat la Loft Diplomat. Produsele au fost votate de catre consumatori tinandu-se cont de criteriile de inovatie, atractivitate si intentie de cumparare. Aceste premii confirma eficienta si popularitatea, in permanenta crestere, de care se bucura produsele in randul consumatorilor romani.

La Gala Votat Produsul Anului 2022 au participat reprezentanti ai marilor companii ce au in portofoliu produse care au fost premiate. Din partea grupului Fildas-Catena au fost prezenti la eveniment Aurelia Babinciuc, director national de vanzari Catena, Smaranda Cirlan, category manager food supplements Catena, Veronica Ripeanu, product manager own brands Fildas-Catena, Andreea Raileanu, assistant product manager own brands, Fildas-Catena, si Alin Claudiu Popescu, brand manager, Tonica Group.

Gelurile Naturalis ArtroSuport – castigatoare la categoria „Produse topice – Sistem osteoarticular”

Naturalis ArtroSuport a fost votat castigator la categoria „Produse topice – Sistem osteoarticular”. Naturalis ArtroSuport RECE ajuta la reducerea durerilor musculare si articulare, actionand precum gheata. Naturalis ArtroSuport gel elmusionat intensifica circulatia sangvina si destinde musculatura, prin incalzirea zonei afectate.

Picaturile pentru ochi Assista Oftapic – castigatoare la categoria „Picaturi Oftalmice”

Consumatorii au decis ca produsele din gama Assista Oftapic sa fie votate castigatoare ale categoriei „Picaturi Oftalmice”. Din gama fac parte Assista Oftapic INTENSIVE, care ajuta la reducerea mancarimii, senzatiei de arsura si de corp strain, Assista Oftapic ADVANCED – picaturi recomandate in sindromul de ochi uscat, si Assista Oftapic ALLERGY, care ajuta la calmarea ochilor rosii si iritati, reducand simptomele rinitei alergice.

Septocalmin Islandica – castigator la categoria „Suplimente alimentare – Sistem respirator”

Categoria „Suplimente alimentare – Sistem respirator” a avut castigator un produs foarte cautat in farmaciile Catena in ultima perioada, Septocalmin Islandica, de la Naturalis. Septocalmin Islandica ajuta la calmarea gatului iritat, reduce tusea si sustine sistemul imunitar.

Autor: Bettina Cristea

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l pe: