fbpx

Gama Assista Oftapic, Naturalis Septocalmin Islandica si gelurile ArtroSuport, castigatoare in cadrul competitiei „Votat Produsul Anului®” 2022

Competitia Votat Produsul Anului®, editia 2022, si-a desemnat castigatorii. In urma voturilor consumatorilor romani, gama Assista Oftapic, gelurile Naturalis ArtroSuport si Naturalis Septocalmin Islandica, produse din portofoliul Catena, au fost desemnate castigatoarele categoriilor din care au facut parte in aceasta competitie.

Datorita faptului ca au indeplinit cele trei criterii principale, mai exact inovatie, atractivitate si intentie de cumparare, produsele Catena au fost astfel apreciate si selectate in concordanta cu beneficiile pe care la prezinta pentru sanatatea consumatorului.

Suntem extrem de mandri si de onorați de faptul ca nu mai putin de sase produse din portofoliul nostru au primit titlul de Votat Produsul Anului 2022. Este o dovada in plus de incredere si de recunoastere a calitatii si eficientei produselor pe care le oferim pacientilor nostri, venita tocmai din partea acestora, fapt care ne incanta si pentru care le multumim din toata inima. Aceste titluri castigate reprezinta, de asemenea, noi motive care ne obliga in continuare la a oferi oamenilor cele mai bune produse de care au nevoie, cele mai profesioniste servicii si intreaga noastra atentie, in sprijinul sanatatii lor. Le multumesc din nou, in numele intregii echipe Catena, tuturor celor care ne-au votat si tuturor pacientilor nostri, pentru increderea acordata”, a declarat Alina Marinescu, director general Catena.

Disponibil la

Gama Assista Oftapic

Gama Assista Oftapic, castigatoarea categoriei „Picaturi oftalmice”, cuprinde trei produse ce sustin sanatatea oculara. Assista Oftapic INTENSIVE contine acid hialuronic, ginkgo biloba si hamamelis, cu rol de lubrifiere, hidratare si calmare a ochilor obositi, uscati, iritati. Contribuie la reducerea mancarimii, a senzatiei de arsura si de corp strain, picaturile fiind recomandate in caz de stres ocular, precum si in cazul utilizarii indelungate a lentileleor de contact.

Assista Oftapic ALLERGY contine extract lichid de helichrysum si amelioreaza simptomele alergiei oculare. Hidrateaza si calmeaza ochii rosii si iritati, mancarimea, senzatia de arsura si de corp strain. Picaturile ajuta la reducerea simptomelor rinitei alergice, fiind recomandate si in caz de stres ocular: utilizarea laptopului, a smartphone-ului, conducerea automobilelor pe timp de noapte, dar si in cazul persoanelor care poarta lentile de contact.

Assista Oftapic ADVANCED contine lipozomi si acid hialuronic cross-linkat, picaturile fiind recomandate in sindromul de ochi uscat. Hidrateaza si librifiaza, reduce mancarimea oculara si senzatia de arsura, picaturile fiind potrivite ca adjuvant in tratamentul uscaciunii oculare.

Disponibil la

Naturalis ArtroSuport Gel

Gelurile Naturalis ArtroSuport, castigatoarele categoriei „Produse topice – Sistem osteoarticular”, au fost concepute pentru a ameliora durerile articulare, musculare si pentru reducerea inflamatiei. Naturalis ArtroSuport gel elmusionat are efect local de incalzire, destinde musculatura contractata, intensifica circulatia sangvina si sustine recuperarea dupa efort fizic intens. Din compozitia acestui gel fac parte uleiul de Gaultheria procumbens (salcie himalayana), camforul, extractul de gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens) si extractul de arnica (Arnica montana). Este recomandat in caz de lumbago, torticolis, dureri reumatice, febra musculara.

Naturalis ArtroSuport RECE are un efect asemanator cu cel al ghetii, benefic in ceea ce priveste ameliorarea durerilor musculare, articulare, a inflamatiilor din traumatismele minore, precum si din afectiunile reumatice. Contine mentol, extract de gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens), extract de arnica (Arnica montana), ulei esential de menta.

Disponibil la

Naturalis Septocalmin Islandica

Naturalis Septocalmin Islandica, castigatorul categoriei „Suplimente alimentare – Sistem respirator”, este un produs ce are la baza extract de Cetraria islandica (lichen-de-piatra), calmand gatul, faringele si corzile vocale. Reduce tusea si raguseala, sustine sistemul imunitar si favorizeaza respiratia, protejand si hidratand mucoasa bucala.

Cea mai mare competitie a bunurilor de larg consum din lume, „Votat Produsul Anului®”, a fost infiintata in 1987, in Franta, si se desfasoara in 44 de tari, punand accentul pe inovatie.

Catena, farmacia inimii, multumeste tuturor celor care au votat, demonstrand, inca o data, ca este un superbrand de incredere!

Autor: Bettina Cristea

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l pe: