fbpx

Uita de constipatie cu ajutorul unui remediu natural

Click pe meniu. Avem pentru tine peste 100 de suplimente alimentare si cosmetice!

Inca de acum sute de ani, oamenii cunosteau efectele terapeutice ale frunzelor, florilor si fructelor de siminiche impotriva problemei de constipatie si a digestiei „lenese”. In medicina traditionala, aceasta planta terapeutica era utilizata sub forma de ceaiuri, iar astazi extractul de siminiche mai este utilizat si impotriva sindromului de intestin iritabil, hemoroizilor si a kilogramelor in plus. Medicina moderna se impleteste cu cea traditionala pentru a-ti oferi LaxaNatur, suplimentul ce lupta impotriva constipatiei in mod natural!

Contine miraculosul extract de fructe de siminiche!

Studiile americane arata ca fructele de siminiche (Senna fruit) sunt 100% sigure pentru organismul uman si pot fi utilizate pe termen lung, spre deosebire de frunze. De aceea, specialistii din laboratoarele Naturalis au inclus in suplimentul LaxaNatur extract de fructe de siminiche (20%), cel mai eficient impotriva constipatiei si cel mai bland cu organismul tau. LaxaNatur de la Naturalis este suplimentul 100% natural recomandat in constipatia acuta si cronica si pentru stimularea tranzitului intestinal.

    LaxaNatur are efect imediat pentru constipatie

    Spre deosebire de alte produse cu efect laxativ, LaxaNatur contine o concentratie optima dintr-o planta utilizata de sute de ani pentru combaterea constipatiei: siminichia! Inca de la prima administrare, concentratia de 20% de extract de fructe de siminiche isi va face efectul si va accelera tranzitul intestinal.

    LaxaNatur combate atat constipatia cronica, cat si pe cea acuta, cauzata, de exemplu, de calatorii, anumite diete sau o alimentatie nesanatoasa. LaxaNatur este usor de administrat, oriunde te-ai afla si in orice moment al zilei, iar aroma de portocale face ca suplimentul natural LaxaNatur sa aiba si un gust placut. Vino in cea mai apropiata farmacie Catena si cere farmacistului suplimentul LaxaNatur de la Naturalis, pentru o digestie sanatoasa, fara constipatie!

    Ti-a placut acest articol? Distribuie-l pe: